Ivette Langeveld

Ivette Langeveld

Grateful for where I’m at.

Excited about where I’m going.

Hoe zou de toekomst er over 6 maanden uit zien?

Jeroen en Ivette

Nice to meet you 


Wat zal er gebeuren als je al jouw doelen haalt? En je mooiste leven kunt creëren?

Een aantal jaren geleden ontdekte ik wat een krachtige en positieve mindset met je kan doen en vooral hoe je door de Wet van de Aantrekkingskracht toe te passen alles kunt creëren en manifesteren wat je maar wilt in het leven.

Als je met mij vandaag de dag in gesprek gaat, dan ben je in gesprek met een zelfverzekerde vrouw, die graag jou alles wil leren hoe jij jouw dromen waar kan maken.

Een powervrouw die graag haar verhaal wil vertellen.


Dit was 10 jaar geleden nog heel anders.


Mijn naam is Ivette Langeveld, het gezicht achter About Iluh. Samen met mijn grote liefde Jeroen kunnen wij de hele wereld aan. 12 jaar geleden kregen wij te horen dat wij nooit geen kinderen kunnen krijgen. Wat volgde was een rollercoaster met veel verdriet, hormonenwisselingen en een aantal heftige buikoperaties. 1,5 jaar na dit nieuws zaten we in het vliegtuig naar Bali en bezochten we voor het eerst het kindertehuis Garuda House Bali. Een kindertehuis wat wij zelf hebben gemanifesteerd, door wet van aantrekkingskracht toe te passen. Onze droom was om ooit een eigen kindertehuis te mogen hebben. Om kinderen in nood te kunnen helpen. Vanaf het moment dat wij het kindertehuis Garuda House binnenstapten, werden wij mom and dad van 20 meisjes.

Mom and dad

We zijn langzaam in ons werk gegroeid voor het Garuda House Bali. In 2011 overleed de oprichter van het huis en in 2013 hebben wij Stichting Garuda House Bali opgericht, met als doel informatie te verstrekken en om elk jaar het nodige geldbedrag op te halen om de meisjes in Indonesië naar school te laten gaan.

Jarenlang deelden we niet dat we een eigen kindertehuis hadden en hiermee meisjes hielpen om naar school te gaan, maar inmiddels kan ik zeggen dat ik zo trots ben, dat wij hiervoor staan en op deze manier kunnen bijdragen aan de toekomst van heel veel meisjes op Bali.

Our passion is your inspiration.

De meisjes van het kindertehuis Garuda House inspireren mij dagelijks.
Zij leren mij om altijd positief te blijven en dat dromen uitkomen. Het is mijn missie om jou dit ook te leren en ik deel daarom graag mijn verhaal.
Ik neem je graag mee in onze wereld, door de ogen van Iluh.
Iluh is het allereerste meisje die wij in het kindertehuis Garuda House hebben leren kennen. Wil je meer weten over Iluh? Lees hier haar verhaal.


Lifestyle coach

Door te investeren in verschillende trainingen en het volgen van verschillende programma’s bij een business coach heb ik het afgelopen jaar geleerd om uit mijn comfort zone te stappen Hierdoor ben ik eindelijk mijn verhaal gaan vertellen via social media, maar ook door presentaties te geven. Ik heb de afgelopen jaren zoveel mogen leren van de meisjes van het kindertehuis Garuda House. Zij hebben mij geleerd om positief door het leven te gaan, om te kunnen gaan met pijn en verdriet en geleerd dat alles voorbij gaat. Wat ik vooral geleerd heb is hoe ik mijn dromen om kan zetten naar doelen en deze uit kan laten komen. Mijn eerste doel was om mijn vaste loondienstbaan op te zeggen. Dat is mij gelukt en sinds begin dit jaar 2020 bouw ik mijn eigen business op.

Als Lifestyle Coach help ik jou om jouw dromen om te zetten naar doelen, door te werken aan een krachtige en positieve mindset. Ga voor jouw DROOMLEVEN! Samen met jou ga ik kijken hoe jouw mooiste leven eruit ziet en hoe je dit voor elkaar kan krijgen. Wat zijn jouw skill? En hoe kan je met jouw skills een online inkomen opbouwen.

Daarnaast leer je alles over de Wet van Aantrekking en hoe je de Wet van Aantrekkingskracht kan toepassen in jouw leven.

Meisjes met een droom, worden vrouwen met een visie

De meisjes die wonen in het kindertehuis Garuda House hebben soms een verdrietige kindertijd gehad, maar nu lopen te stralen. Ze hebben een droom en doen er alles aan om dat uit te laten komen. En wij hebben het geluk om hen daar mee te mogen helpen.

Een mooie positieve mindset wat ik mag leren van de meisjes van het Garuda House en jou mag doorgeven.


Dus, ben jij klaar voor jouw groei? Wil jij 100% jouw doelen behalen vanuit rust en vertrouwen? En wil je veel meer plezier beleven? Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw mooiste leven creëert waar je nu nog maar alleen van kunt dromen.Missie

Alles begint met een gedachte!

Het is mijn missie om jou te helpen om jouw dromen om te zetten naar doelen. Daarnaast help ik jou om deze doelen daadwerkelijk te halen, zodat jij jouw droomleven gaat leven.

Ik weet zeker dat het voor jou ook mogelijk is om een online inkomen op te bouwen en te werken en reizen wanneer jij wilt! 

Wat anderen over Ivette zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Simona

Ivette­čĺ× Spontaan, enthousiast, betrouwbaar en kennis van….. Hoe kies ik de weg naar…wat ik wil? Hoe maak ik…wat ik wil…zichtbaar? Hoe bereik ik…mijn doelen? En…welke actiepunten pak ik op om voor mezelf te beginnen. Om meer vrijheid te creëren. Doordat Ivette zelf dit proces heeft meegemaakt, weet ze heel duidelijk te verwoorden wat de beste weg is om te bewandelen! De punten die Yvette benoemde had ik juist nodig om stappen te kunnen zetten in mijn veranderproces. En zeker met hulp van een mooie positieve vrouw als Yvette, helpen haar actiepunten je om dergelijke stappen zelf ook met een extra grote glimlach te zetten. Bedankt­čĺ×

Ms. Nameless
Add Your Stars
Joyce

Wanneer je advies nodig hebt over het opstarten van een eigen business of over je bestaande carrière zal ik een coaching gesprek met Ivette zeker aanraden! Naast dat Ivette een gezellige gesprekspartner is waar je goed mee kan sparren over je eventuele plannen in je carrière, heeft zij ook nog eens díe positieve mindset die ik als zeer prettig heb ervaren! Daarnaast is Ivette natuurlijk een ervaringsdeskundige pur sang en dat merk je. Doordat ze zichzelf durft te laten zien voelde ik mij al snel op mijn gemak en dat werkt tijdens een coaching gesprek. Ivette luistert en gaf mij precies díe feedback die ik nodig had om weer verder te kunnen met mijn plannen en het oefenen met mijn positieve mindset!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Kimberly Jane
Gisteren, 28 mei 2020 heb ik een erg leuke video call met Ivette gehad! Inspirerend en ook erg gezellig. Vol tips & motivatie. Aan de tips heb ik zeker iets gehad en zal ik ook veel mee gaan doen. Voor iedereen die twijfelt om aan zijn dromen te beginnen. Stop met twijfelen! Alles begint met een idee en je idee waar maken. Stel dat je net nog even een zetje in de rug nodig hebt dan zou ik Ivette aanraden om je te coachen. Iemand die vol goede energie zit en niet bang is om eerlijk te zijn en jou op weg te helpen. Lieve ”die vrouw” veel succes met alles en met iedereen die je mag gaan coachen! Liefs, Kimberly Jane 
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down