Hoe ik meer vrijheid heb door online geld te verdienen
10 juni 2021 

Hoe ik meer vrijheid heb door online geld te verdienen

Hoe gaaf is het wanneer je je passie kan omzetten naar inspiratie voor anderen? Dat je anderen kan helpen om een eigen online business op te bouwen en hierdoor meer vrijheid kan krijgen!
Dat je naar iedereen uitstraalt dat alles mogelijk is en dat je de dromen die je hebt, uit kan laten komen?

Our passion, is your inspiration.

Vorig jaar was ik bezig met mijn website AboutIluh. Een website om vrouwen te inspireren dat er zoveel meer mogelijk is. Jeroen kwam met deze tagline en in eerste instantie had ik er nog niet zoveel mee. Ik voelde hem nog niet. Maar ik zette de tagline wel op mijn website.

About Iluh
Our passion, is your inspiration
Lifestylecoach – blogger – webshop

 

Alles vanuit passie.

Drie totaal verschillende dingen. Maar alles gebeurt vanuit passie. Mijn passie om de wereld een beetje mooier te maken. Mijn passie om vrouwen te inspireren. Mijn passie voor reizen. Maar vooral mijn passie voor mijn werk voor het kindertehuis Garuda House Bali.
Bij alles wat ik doe, denk ik; what’s in it for Garuda? En nu ik eindelijk duidelijk heb wat ik wil gaan doen, past deze tagline zo goed bij mij.

Online business

Sinds januari ben ik volledig bij huis. Ik heb mijn vaste baan in loondienst opgezegd, zodat ik alle tijd heb om mijn eigen business op te gaan zetten.
Januari was eigenlijk nog een beetje oefenen 😉 ik moest het ritme vinden van het thuis werken. Voor mijn gevoel wilde ik 1000 dingen tegelijk op 1 dag af hebben. Het gevoel dat ik niet voldoende tijd had in die week. Mijn to do list stroomde over en ik kreeg het niet voor elkaar om de juiste planning te krijgen.

Maar daarvoor zijn oefenmaanden. Die tellen nog niet voor het echt mee. Er volgden leuke coaching gesprekken. We hadden meetings met verschillende mensen om onze ideeën te spuien om hier mee ook aan de slag te gaan.
En last but not least, werd er ook een heel mooi logo gemaakt.

Our passion, is your inspiration

Ik herhaal de tagline nog een keer. Er zit zoveel kracht in deze paar woorden. Want hoe gaaf is het wanneer je vrouwen kan en mag inspireren. Er is zoveel mogelijk.

Er is zoveel moois uit het leven te halen.

Want hoe voelt het nou om je baan op te zeggen?
Hoe is het om in vrijheid te leven en te werken?
Dat je een eigen business aan het opbouwen bent, met een heel mooi verdienmodel?
Hoe voelt het om iets terug te mogen doen in deze mooie wereld?
Hoe voelt het om overal te kunnen werken, zolang je maar een goede WiFi hebt?

Dit zijn hele mooie vragen en weet je wat tof is?Het is allemaal mogelijk. En ik kan je hier ook antwoord op geven. Ik kan je dit leren.

Mijn waarom?

De meisjes van het Garuda House! Voor deze meisjes doe ik het. Als zij naar school kunnen gaan en hun dromen kunnen uit laten komen, ben ik een gelukkig mens.
Ik wil wat terug geven aan deze mooie wereld.

Maar tegelijk wil ik een eigen inkomen opbouwen en een heel enthousiast team met vrouwen opbouwen met wie ik kan en mag gaan samenwerken. Wanneer ik een top inkomen heb opgebouwd, kan ik nog meer terug doen voor het Garuda House. Dan kan ik nog meer meisjes in Indonesië helpen om naar school te gaan.

Vrijheid is ook een belangrijke pijler waarom ik dit doe. Waarom ook niet? Iedereen wil toch meer vrijheid hebben om mooie en leuke dingen te kunnen doen? Ik wil naar Bali kunnen gaan wanneer ik dat wil. Ik zie mijzelf al weer heerlijk zitten bij het zwembad van onze privé villa. Even heerlijk zwemmen, om daarna heerlijk in de schaduw een paar uurtjes te gaan werken aan mijn business.

Vrouwen inspireren

Het begin is er. Mijn eigen Facebook groep is live. Women for Women.
Voor vrouwen, door vrouwen. Een thema dat steeds weer terug komt. Het leven is kort, haal al het moois er uit wat er in zit.

Denk jij nu, ik wil ook meer uit het leven halen? Laat het mij dan weten. Ik ga graag met je in gesprek om uit te leggen wat er allemaal mogelijk is.
Wie weet zit jij ook snel in die villa op Bali en heerlijk aan jouw online business te werken.

Wil jij nu alles weten hoe jij jouw droomleven kan leven? 

Hoe jij altijd gelukkig bent, ondanks alles. 

Wil jij ook leren wat het geheim is achter een positieve mindset en wil jij ook werken als een digital nomad?

Dromen Durven Doen 

Voel jij na na het lezen van mijn verhaal helemaal de vibe om ook jouw droomleven te gaan leven?

Werken aan een positieve mindset en jouw dromen omzetten naar doelen?

Jij kan dit ook!

Laat je alleen niet gek maken wanneer er mooie dingen op je pad komen. Ze zijn misschien niet helemaal zoals je ze had bedacht. Misschien net niet zo mooi. Waak ervoor dat je dan nee zegt tegen deze kansen. Ook deze dingen horen bij de reis naar jouw droomleven.

Het is de weg naar jouw ideale droom waar het om gaat. Het gaat niet om het doel, maar om de reis. Geniet van deze reis. Geniet van alles.

Wees je bewust van alle mooie dingen die je tegenkomt tijdens deze reis. Maar probeer ook te genieten van de kleine en soms wat grotere tegenslagen. Dit zijn leermomenten. Het gevoel dat jij beleeft bij deze tegenslagen geeft aan hoe graag jij jouw uiteindelijke doel wilt halen.

Wil jij leren om alles uit het leven te halen?

Wil jij vrijheid creëren om jouw droomleven te leven? 

Ik gun je dat jouw droom uit mag komen. Dat jij altijd gelukkig bent.

Daarom heb ik voor jou de online cursus Dromen – Durven – Doen gemaakt!

In deze cursus leer je alles over de wet van aantrekking en hoe jij jouw droomleven manifesteert. Daarnaast krijg je alle handvatten om in simpele en krachtige stappen, én met een positieve mindset jouw doelen te halen.

Verandering is op ieder moment mogelijk zodra jij besluit om aan het roer te gaan staan. Maak van jezelf jouw awesome 2.0 versie!

Wat zeg je ervan?

Gaan we samen aan de slag om jouw dromen uit te laten komen?

Dan is deze online cursus echt iets voor jou!

 

Ga voor jouw DROOMLEVEN 

van droom naar doen
arrow_drop_up arrow_drop_down