Selecteer een pagina

Goedemorgen, u spreekt met Ivette Langeveld, hoe kan ik u helpen?

Een zin waarvan ik nooit had gedacht dat ik deze 6 jaar lang een aantal dagen in de week zou uitspreken. Mijn baan bij de Belastingdienst begon als iets tijdelijks. Maximaal 3 jaar zou ik kunnen blijven. En ik vond het prima. 3 jaar vond ik eigenlijk al te lang. Tegen die tijd zou mijn webshop en blog een groot succes zijn en had ik die baan bij de belastingdienst helemaal niet meer nodig.

Maar die 3 jaar gingen heel snel voorbij. Te snel. En ik maakte lange dagen. 8 uur werken en 2 uur reizen met het openbaar vervoer. Vroeg uit huis en na het donker weer thuis. Ik had geen zin meer om mijn webshop groter te maken en het bleef bij een hobby.

Die drie jaar gingen voorbij en er was ineens zicht op een vast contract. Ik solliciteerde en terwijl ik op vrijdag op de markt stond met mijn webshop spullen, kreeg ik het telefoontje dat ik was aangenomen.
Ergens kwam er een rust over mij heen. Vastigheid en de webshop verdween langzaam naar de achtergrond.

Het was begin 2018 dat ik de hele voorraad van mijn webshop heb verkocht. Vanaf dat moment had ik alleen nog maar mijn baan in loondienst en ons werk voor Stichting Garuda House Bali. Het bracht rust. Lange dagen van huis en in het weekend leuke dingen doen.

We keken uit naar onze drie weken vakantie per jaar en tussendoor probeerden we af en toe een weekendje weg te gaan.

Wat wil je nu echt?

Tot het begin 2019. Ik werd getriggerd door een masterclass van Michael Pilarczyk. Hij stelde vragen als; wat wil je nou echt? Hoe ziet jouw mooiste leven er uit? En ik begon te dromen en te schrijven.

Ik wilde niet elke dag iedere keer opnieuw moeten zeggen: u spreekt met Ivette Langeveld , hoe kan ik u helpen?

Het helpen van mensen vond ik trouwens geweldig.

Mijn kennis delen en mensen helpen met het vinden van de juiste informatie. Ik hoefde niets te verkopen. Dat vond ik het ideale aan dit callcenter werk. Het helpen, dat vond ik leuk. Maar niet meer in loondienst en liever ook niet bij de Belastingdienst.

De vrijheid om te doen wat ik echt leuk vond riep mij, heel hard. En ik ging achter de schermen aan de slag. Mijn eigen online business opbouwen. Aan de slag als lifestyle coach en aan het eind van het jaar 2019 heb ik mijn baan in loondienst opgezegd.

6 maanden Bali

We zijn inmiddels beland in het jaar 2022. Ruim 2 jaar werk ik als zelfstandige. Locatie onafhankelijk. Eerst thuis en in april 2021 vertrokken Jeroen en ik samen voor 6 maanden naar Bali. Alles klopte aan dat plaatje. De ene dag waren we in ons eigen huisje aan het werk en de volgende dag gingen we naar een co-workers café aan het strand. Heerlijk de hele dag aan het werk met uitzicht op zee.
De vrijheid om op de motor overal heen te rijden.

Achter de schermen

Die 6 maanden gingen voorbij en we gingen terug naar Nederland. En er veranderde iets bij mij. Alleen coachen vond ik niet voldoende.
De introvert in mij was niet helemaal gelukkig. Ik wil mij verschuilen in mijn laptop.
Werken aan websites en webshops.
Werken aan Social media strategieën, templates maken.
Meer achter de schermen werken. Dat is wat ik miste.

Hoe kan ik je helpen.

Terug in Nederland met een hoop veranderingen in het vooruitzicht in ons privé leven, veranderde ik ook mijn online business.

De zin hoe kan ik je helpen is terug.
Hoe kan ik je helpen om weer plezier te krijgen in jouw business?
Want als ik iets geleerd heb is dat ondernemen leuk is.

Ondernemen is leuk

Ondernemen is om hulp durven vragen.
Ondernemen is doen waar je passie ligt.
En laat mijn passie nou zijn om juist achter de schermen te werken.
Socials plannen, blogs en podcast editen, maar vooral bouwen aan jouw website.

De naam Lifestyle coach heb ik achter mij gelaten. Ik ben er van overtuigd dat iedere creatieve ondernemer een Virtual Assistant nodig heeft. En laat ik mij zelf nou net zo noemen.

Laat mij jou helpen.

Ga doen waar je passie ligt.
Ga doen waarom je ondernemer bent geworden.
Vraag om hulp en laat mij de ‘moet’ taken van jou overnemen.

Neem contact op

Laat mij in het kort weten hoe ik je kan helpen of wat jou vraag is? Ik neem zo snel mogelijk contact op

10 + 2 =

Waarmee ik je ook kan helpen