Selecteer een pagina

Een gevoel van falen en heftige boosheid op jezelf. Onze droom om Nederland achter ons te laten en voor altijd op Bali te wonen is niet voor ons weggelegd. We ervaarden onrust, gemis en heimwee. Na zo’n maand of 5 begon de onrust. Het was half december en we waren net terug van een week Bangkok. We kwamen terug in ons huis op Bali. Het voelde aan de ene kant als weer thuis komen, maar aan de andere kant ook weer niet. Het was fijn om de houten klapdeuren te openen en weer binnen te komen, maar we misten iets.

Kerst vieren in de Tropen

Het was ook een week voor Kerst. Dit was de allereerste keer dat we Kerst in het buitenland vierden en dus niet met familie. Dit maakte ons verdrietig. We besloten om door deze gevoelens heen te gaan en niet abrubt naar Nederland te vertrekken. Deze ervaring zou ons helpen om een betere beslissing te maken, zo wisten we. Hoe heftig dit ook was.

Onbetaalbaar.

Uiteindelijk hebben we hele mooie Kerstdagen gevierd samen met het Garuda House en ook Oud en Nieuw was een ervaring om nooit te vergeten. Met je blote voeten op het strand naar al het vuurwerk kijken.
Onbetaalbaar.

Beetje bij beetje werd het duidelijk; Wij zijn niet die mensen die alles achter kunnen laten en voor onbepaalde tijd buiten Nederland te zijn. We maakten een beslissing. We willen een thuis in Nederland creeren van waaruit we kunnen reizen. Naar Bali, maar ook naar andere landen. We blijven reizen, we willen blijven ontdekken en ons verwonderen over andere landen en culturen.

 

Een gevoel van falen en heftige boosheid op jezelf. Onze droom om Nederland achter ons te laten en voor altijd op Bali te wonen is niet voor ons weggelegd.

Het is niet gelukt
Jeroen en Ivette

We hebben geaccepteerd dat we onze plannen iets hebben moeten aanpassen.

Maar dat is helemaal oké.

Maar niet voor altijd en nooit langer dan een half jaar.

Inmiddels wonen we al weer 2 maanden in ons appartement in Stadskanaal. Inmiddels kunnen we zeggen dat het een beetje begint te landen.
Wanneer we terugkijken, kunnen we zeggen dat het wel gelukt is. We hebben al met al anderhalf jaar op Bali gewoond en we zijn nog lang niet klaar!

We zijn boos op en teleurgesteld in onszelf geweest, maar inmiddels is daar de vergeving en acceptatie.

We hebben geaccepteerd dat we onze plannen iets hebben moeten aanpassen. Maar dat is helemaal oké.

Het is net als in ondernemen; Je hebt een droom, idee en doelen. Je doet er alles aan om deze te halen, maar heel vaak kom je er al doende achter dat er iets niet klopt.

Je verkoopt te weinig, er zijn geen inschrijvingen op je webinar, noem maar op. Wat doe je? Geef je dan op of pas je je strategie aan? Ook dan ga je door de verschillende (rouw) fases, maar uiteindelijk wacht er succes op je. Probeer te genieten van het hele proces.

Het leven is mooi. Je hebt een mooi bedrijf en je leeft je leven op jouw voorwaarden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij het Business Growt Experience

Hét traject waarin alles zit wat jij nodig hebt om financieel te groeien en rust te krijgen in jouw bedrijf

Drie UNIEKE pijlers in één traject

Jeroen en Ivette
Jeroen en Ivette
Jeroen en Ivette

Business Growth Experience

Je wilt meer groei in jouw bedrijf, maar je ziet de mogelijkheid niet om te groeien en hoe je de tijd moet vrijmaken om alle technische zaken binnen jouw bedrijf te implementeren

Je wilt meer succes in jouw leven en in jouw bedrijf.

Maar je wilt vooral meer vrijheid, zodat jij de tijd hebt om te doen wat je echt leuk vindt.

Hiermee ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze uitgebreide diensten omvatten coaching, technische implementatie, VA werkzaamheden en fotografie

We staan klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van je reis naar succes.

Wij coachen, wij denken strategisch met je mee, Wij helpen je ook nog eens extra door je jouw lastigste taken uit handen te nemen. Jeroen helpt jou aan hele mooie, professionele foto’s van jou die je kan inzetten voor social media, website, advertenties en drukwerk.

Welkom bij de JeroenenIvette Business Growth Experience.