Een dagje vakantie op Bali
14 juni 2021 

Een dagje vakantie op Bali

Dat klinkt natuurlijk als een hele gekke titel. We zijn aan de andere kant van de wereld en zijn op een tropisch eiland. 

Bali is toch altijd vakantie? 

Eigenlijk is dat ook wel een beetje zo. Het leven als digital nomad voelt als één grote vakantie. We bepalen zelf onze eigen uren. Werken waar we willen. En niet onbelangrijk, we doen werk wat we ook nog eens heel erg leuk vinden. Werk waar we energie van krijgen. 

Willen we binnen werken, dan zoeken we een plek binnen. 

Willen we aan het strand werken, dan stappen we op de motor en rijden we naar ons lievelingscafé aan het strand. 

Maar op de meeste dagen werken we in ons nieuwe thuis. Ons huisje dat we voor de komende maanden hebben gehuurd. Tegen 16:00 uur kijken we elkaar aan en weten we dat we genoeg hebben gedaan voor die dag. Geen calls meer en hup naar het strand. 

We zien de mooiste dingen en we bepalen zelf onze regels hoe we willen leven. 

Doordat we deze keuze hebben gemaakt, voelt elke dag als een feestje. Misschien zelfs als vakantie. 

Door de weken heen is het al ergens normaal gaan voelen. Wonen op Bali en genieten van tropische temperaturen, zon, zee en strand. Daarom is het zo fijn dat we af en toe een dagje vrij nemen. 

Holiday. 

Mensen op Bali noemen 1 dagje vrij al holiday. Ook al is het hun vaste vrije dag in de week, het is op dat moment holiday. Ik vind dat echt geweldig klinken, vakantie. Gewoon 1 dag. Doen waar je zelf zin in hebt. 

Genieten aan het strand. 

Vandaag was zo’n dag. We kregen een appje van onze beheerder dat ze vandaag ons huisje wilden schoonmaken en daarmee ook het nodige onderhoud doen. Met andere woorden, of wij wel weg wilden zijn als zij kwamen. 

Ons plan was om een dagje te werken in het huisje en op tijd te stoppen, om nog even wat te gaan drinken aan het strand. 

Ook dat is een groot voordeel van digital nomad zijn. De dagen mogen anders lopen. Het is niet erg als dat ene dingetje die ik graag af wilde hebben, een dag later pas klaar is. 

We pakten onze spullen. 

Strandtas gevuld met een sarong en handdoeken. Fles water mee. 

Laptop mee, want je weet maar nooit wanneer je inspiratie krijgt ?

En hup op de motor richting het strand. 

Een vakantiedag op Bali 

Mijn uitzicht is heerlijk. Ik zit op mijn strandbedje en zie voor mij het grote zwembad, daarna een rij palmbomen en in de verte zie ik de zee en het strand. En dat de hele dag lang. Eten en drankjes worden gebracht. We liggen languit in het zwembad en  zwemmen af en toe in zee. 

Ultieme vrijheid

En zo hebben we onverwachts een dagje vakantie op Bali. Plannen wijzigen en wanneer dat geen probleem is, is dat een heerlijk gevoel van vrijheid. Want terwijl ik hier zit, voel ik de inspiratie stromen. De laatste dagen was ik een beetje uit balans en daardoor lukt het mij vaak niet om te schrijven. De inspiratie is er dan niet. 

Vanochtend op dit strandbedje zeiden we het nog maar weer eens tegen elkaar. We zijn op Bali.

En terwijl ik dankbaar naar die palmbomen voor mij kijk en de zee hoor bruisen, komt de energie langzaam weer terug. ik denk aan mijn missie.

Hoe ik graag vrouwen wil inspireren om meer uit het leven te halen. Hoe ik mijn verhalen wil vertellen en hierdoor vrouwen kan empoweren. 

Visie

Tegelijk denk ik aan mijn visie. Dat ik zoveel mogelijk vrouwen wil leren om ook een online inkomen op te bouwen. Ooit dacht ik ook dat ik altijd vast zou blijven zitten in mijn loondienst baan. Maar ik heb mijn baan opgezegd. We hebben Nederland achter ons gelaten en wonen op Bali.

Waar we af en toe een heerlijke dag vakantie hebben. 

Dromen Durven Doen 

Voel jij na na het lezen van mijn verhaal helemaal de vibe om ook jouw droomleven te gaan leven? 

Werken aan een positieve mindset en jouw dromen omzetten naar doelen? 

Jij kan dit ook!

Laat je alleen niet gek maken wanneer er mooie dingen op je pad komen. Ze zijn misschien niet helemaal zoals je ze had bedacht. Misschien net niet zo mooi. Waak ervoor dat je dan nee zegt tegen deze kansen. Ook deze dingen horen bij de reis naar jouw droomleven.

Het is de weg naar jouw ideale droom waar het om gaat. Het gaat niet om het doel, maar om de reis. Geniet van deze reis. Geniet van alles.

Wees je bewust van alle mooie dingen die je tegenkomt tijdens deze reis. Maar probeer ook te genieten van de kleine en soms wat grotere tegenslagen. Dit zijn leermomenten. Het gevoel dat jij beleeft bij deze tegenslagen geeft aan hoe graag jij jouw uiteindelijke doel wilt halen.

Wil jij leren om alles uit het leven te halen?

Wil jij vrijheid creëren om jouw droomleven te leven? 

Ik gun je dat jouw droom uit mag komen. Dat jij altijd gelukkig bent.

Daarom heb ik voor jou de online cursus Dromen – Durven – Doen gemaakt!

In deze cursus leer je alles over de wet van aantrekking en hoe jij jouw droomleven manifesteert. Daarnaast krijg je alle handvatten om in simpele en krachtige stappen, én met een positieve mindset jouw doelen te halen.

Verandering is op ieder moment mogelijk zodra jij besluit om aan het roer te gaan staan. Maak van jezelf jouw awesome 2.0 versie!

Wat zeg je ervan?

Gaan we samen aan de slag om jouw dromen uit te laten komen?

Dan is deze online cursus echt iets voor jou!

 

 

Ga voor jouw DROOMLEVEN 

van droom naar doen
arrow_drop_up arrow_drop_down