Selecteer een pagina

Dat is nog al een titel voor een post. Is het namelijk altijd mogelijk om te doen wat je echt leuk vindt? En daar ook nog een inkomen mee op te bouwen?
Het was begin 2019 en de vrijheid om te doen wat ik echt leuk vond riep mij, heel hard.

Doen wat je leuk vindt

Voor mij is doen wat ik leuk vind:
Reizen en werken waar en wanneer ik wil
Op Bali wonen
Verhalen schrijven
Maar vooral ons inzetten voor de meisjes van het Garuda House.

Kan ik daar een inkomen mee opbouwen?

Er zijn altijd manieren om hier geld uit te halen, vooral met het verhalen schrijven.

Maar wat ik echt leuk vind is achter de schermen bezig zijn. Laat mij een geweldig weekend organiseren vol met activiteiten voor de meisjes van het Garuda House. Maar in het weekend zelf, zal je mij voornamelijk vinden in de keuken. Er zijn namelijk altijd nog van allerlei dingen te regelen.

Begin dit jaar organiseerde Jeroen en ik ons allereerste online summit. 5 dagen lang 3 tot 4 live interviews per dag. Het was een marathon. En wat hebben we veel geweldige ondernemers mogen spreken. Het was geweldig.
Maar wat ik allerleukste vond? Van te voren de salespagina maken. Er voor zorgen dat de planning goed liep. De contacten achter de schermen leggen en vooral de strategie bedenken voor deze online summit.

Year in a Life

Het idee is om een jaar lang het leven van Jeroen en mij vast te leggen. Alles vertellen hoe wij weer terug gaan naar Bali en hoe we ons leven en onze business opbouwen. Maar elke keer voor de camera? Nee dat is niet echt aan ons besteed.
Geef mij of Jeroen een video of een foto en we editen een prachtig visueel verhaal. Dus die combinatie moeten we nog goed eigen maken. Dat voor de camera staan en ons verhaal echt vertellen.

Laat mij maar schrijven.

Verhalen vertellen
Inspireren
Maar vooral achter de schermen bezig zijn.

Doen wat je leuk vindt.

Het was een belangrijk onderwerp tijdens ons online summit “A Year in a Life”. En wat ik niet zag aankomen, gebeurde. Ik mocht mijn passie terug pakken in mijn online business. Ik mocht mijn aanbod wijzigen. Lang was ik bang dat dit niet zomaar kon. Maar hoe kan ik tegen iedereen roepen, ga doen wat je leuk vindt en verdien daar geld mee, wanneer ik zelf niet meer doe wat ik leuk vind?

De gesprekken met al deze top ondernemers, het connecten, maar vooral het achter de schermen werken heeft mijn visie veranderd. En zo ging ik nog meer achter de schermen aan de slag. Ik ging aan de slag met mijn website. (Bouwen, vind ik oprecht leuk) Ik ging aan de slag met mijn Social Media strategie en ik zette een geheel nieuw aanbod neer. Gewoon omdat het kan.

Virtual Assistant

Ga doen wat je leuk vindt.
Ik roep het nog steeds. Naar jou
Maar ook tegen mij zelf!

Ga doen waar je passie ligt en ga je daar op focussen. Ik weet zeker dat het alleen dan lukt om een mooi inkomen op te bouwen.

Laat mij werken aan mijn passie. Laat mij bouwen, laat mij strategisch meedenken en gooi die ‘moet’ taken snel over de schutting. Ik vang ze met liefde voor je op, zodat ik weer achter mijn scherm kan kruipen en doen waar ik goed in ben.

Neem contact op

Laat mij in het kort weten hoe ik je kan helpen of wat jou vraag is? Ik neem zo snel mogelijk contact op

14 + 5 =

Wat ik ook leuk vind