Het wordt tijd om die muur af te breken en jezelf te laten zien.

Ga nu aan de slag met persoonlijke begeleiding

Dit is het 1 op 1 coaching traject om jouw MISSIE te vinden

en jouw DROOMLEVEN waar te maken! 

Ben jij klaar om jouw dromen nu eindelijk uit te laten komen?

Voel jij aan alles dat jij weg wilt uit het 9 tot 5 leven?

De 'rat race' van elke dag naar een loondienstbaan, waar je eigenlijk vast zit en niet verder gaat komen. 

Heb jij het ultiem verlangen om te werken en reizen waar en wanneer jij wilt? 


WAT ZAL ER GEBEUREN ALS JOUW DROMEN UITKOMEN? 

Mijn naam is Ivette Langeveld en het is mij gelukt om mijn dromen uit te laten komen. Ik heb mijn loondienstbaan opgezegd en mijn eigen business opgezet. Hierdoor heb ik meer vrijheid gecreëerd en woon ik op dit moment met mijn partner Jeroen op Bali.

Ik geloof wanneer je de juiste stappen zet het ook voor jou mogelijk is om jouw droomleven te leven.

Wanneer je werkt aan jouw krachtige en positieve mindset ben ik er van overtuigd dat jij jouw droom om kan zetten naar doelen en het ook echt gaat leven. 

Het is mijn missie om vrouwen met een ultiem verlangen naar vrijheid te helpen om hun dromen om te zetten naar doelen en deze gaat waarmaken! 

Ivette Langeveld

Alles begint met een gedachte!

Leef het leven waarvan je altijd gedroomd hebt. 

Ik help jou met een exclusieve 1 op 1 coaching traject voor een gelukkig leven vol vrijheid en succes!


 • Exclusief traject van 3 maanden. Hiervan zijn er maar 2 plekken per maand beschikbaar 
 • 6 online 1 op 1 coaching gesprekken van 90 minuten


Na deze 3 maanden weet jij:

 • Hoe jouw droomleven er uit ziet en welke stappen je neemt om jouw droomleven te leven 
 • Wat jouw missie is in jouw leven en hoe je dit waarmaakt! 
 • Weet jij hoe jij jouw droom business kan opbouwen en weet jij welke stappen daarbij horen 
 • Weet je hoe je meer structuur krijgt en hoe je jouw doelen kan waarmaken in jouw privé leven en of jouw business 
 • Weet jij alles over de wet van aantrekking en hoe gaaf deze ultieme wet voor jou kan werken en jij alles kan manifesteren 


Inspirerend en ook erg gezellig. Vol tips & motivatie. Aan de tips heb ik zeker iets gehad en zal ik ook veel mee gaan doen. Voor iedereen die twijfelt om aan zijn dromen te beginnen. Stop met twijfelen! Alles begint met een idee en je idee waar maken. Stel dat je net nog even een zetje in de rug nodig hebt dan zou ik Ivette aanraden om je te coachen. 

Ivette Langeveld
Kimberly

Wanneer je advies nodig hebt over het opstarten van een eigen business of over je bestaande carrière zal ik een coaching gesprek met Ivette zeker aanraden! Naast dat Ivette een gezellige gesprekspartner is waar je goed mee kan sparren over je eventuele plannen in je carrière, heeft zij ook nog eens díe positieve mindset die ik als zeer prettig heb ervaren!

Ivette Langeveld
Joyce

Welke actiepunten pak ik op om voor mezelf te beginnen. Om meer vrijheid te creëren. Doordat Ivette zelf dit proces heeft meegemaakt, weet ze heel duidelijk te verwoorden wat de beste weg is om te bewandelen! 

Ivette Langeveld
Simona

Vanaf nu wordt het tijd om alleen nog maar dat te doen wat jou gelukkig maakt. 

Ivette Langeveld

DROMEN

In de eerste maand gaan we samen kijken waar jij over 6 tot 12 maanden wilt staan. Hoe ziet jouw ideale droomleven eruit? En welke stappen kan je alvast nemen om deze om te zetten naar actie punten. Daarnaast leer je de eerste basis stappen van de wet van aantrekking. Je leert vooral hoe jij de wet van aantrekking kan toepassen in jouw leven en wat dit voor jou betekent. 
Ivette Langeveld

DURVEN

De tweede maand gaat volledig over jouw comfortzone. Hoe veilig is het om te blijven waar je nu staat? In de tweede maand ga ik je begeleiden hoe je uit jouw veilige wereldje stapt en hiermee uit jouw comfortzone. Niet meer luisteren naar de stemmetjes om jou heen. 
Ivette Langeveld

DOEN

Dromen hebben en leren hoe je deze kan visualiseren is een belangrijke stap. Maar in de derde maand gaan we over tot actie. Je leert hoe je jouw dromen omzet tot doelen. En vooral hoe je deze doelen omzet naar actiepunten en deze voor de komende jaar gaat inplannen. 

Wanneer jij je nu inschrijft... 

Wanneer jij de keuze maakt voor dit exclusieve traject van 1 op 1 coaching, krijg jij direct toegang tot de

online community van DROOM naar DOEN.

In deze te gekke online community zijn allemaal like minded people aanwezig en krijg jij levenslang toegang tot alle online cursussen en e-books. 


Doorbreek het leven dat door anderen is bepaald


Ivette Langeveld

Het opschrijven van mijn ideale droomleven, mijn awesome 2.0 leven en die met een positieve en krachtige mindset uitspreken heeft zoveel impact op mij gehad.

Ik weet nog heel goed dat begin 2019 mijn ideale droomleven opschreef. Ik schreef mijn 2.0 verhaal zo op zonder beperkingen, waarin alles mogelijk is. 

Een awesome 2.0 versie waarin alles mogelijk is. Als ik mijn verhaal terug lees, zijn er een aantal punten wat opvalt.

 • Ik wil mijn loondienstbaan opzeggen
 • Ik wil een eigen bedrijf op gaan bouwen, waarin ik andere vrouwen mag coachen, empoweren en helpen
 • Ik wil meer werken voor de meisjes van ons kindertehuis Garuda House Bali
 • En ik wil voor langere tijd op Bali wonen. 


Op dit moment zijn alle punten gelukt! Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor.

Het afgelopen jaar hebben we er alles gedaan om onze levensstijl te veranderen. We voelen ons fit en hebben meer energie. Hierdoor is het ons gelukt om ons droomleven te leven en wonen we nu op BALI! 

Een droom die voor ons uit komt.

Een wens die wij vol positieve energie hebben uitgesproken en die het universum voor ons laat uitkomen. 

De wet van aantrekking is hier zo goed bezig geweest om mijn 2.0 versie te mogen leven en dat gun ik jou ook. 

Wil je zeker weten op dit traject bij jou past? 

Plan dan eerst een gratis gesprek in en dan gaan we samen kijken of jij jouw DROOMLEVEN waar kan maken! 

van DROOM naar DOEN
1495
€ 1195,-

Lifestyle Design, 1 op 1 coaching! 

Hoe ziet jouw leven er uit als alles mogelijk? 


Praktische informatie voor de 1 op 1 coaching:

 • 90 minuten online coaching via ZOOM
 • Je ontvangt van elke coachingsessie een opname
 • Levenslang toegang tot de online community met daarbij horende cursussen van DROOM naar DOEN 
 • Tussen de coachingsessies exclusieve support via whatsapp en e-mail 


Klaar voor de start?

arrow_drop_up arrow_drop_down